Strange Problem : System not booting up!

Hi experts,

I just encountered a strange behavior form my computer.

PROBLEM DESCRIPTION:
------------------------------
It is not booting up! :( :( :(

SYMPTOMS:
--------------
Front panel fans and side intake fans working. Power LED is on.
GPU fan, CPU fan, rear chassis fan, top chassis fan not running.
MemOK shows no error.
No beeps heard.
Nothing displayed on the monitor.

The below config was working fine until yesterday.

CONFIGURATION:
----------------------
AMD FX 8150 Octacore Processor
HIS Radeon 6870 IceQ GPU
Asus M5A97 mobo
GSkill 8 GB RAM
4 TB HDD (Seagate + WD)
Corsair GS 800 PSU
Asus BD Drive

Please help me.
Thanks in advance.
6 answers Last reply
More about strange problem system booting
  1. i think your motherboard is fried but can you answer me this
    what connections where you fans plugged into because if they where all plugged into the motherboard then the motherboard is fried
  2. devilofdeaths said:
    i think your motherboard is fried but can you answer me this
    what connections where you fans plugged into because if they where all plugged into the motherboard then the motherboard is fried


    Hi devilofdeaths,

    Yes indeed, they were all plugged into the motherboard.
    If the motherboard is burnt, how is it that MemOk shows no error?

    The front panel fans connect to the motherboard too. They're working fine.
    Do I have to reseat all components and check again?
  3. devilofdeaths said:
    i think your motherboard is fried but can you answer me this
    what connections where you fans plugged into because if they where all plugged into the motherboard then the motherboard is fried


    Hi devilofdeaths,

    Yes indeed, they were all plugged into the motherboard.
    If the motherboard is burnt, how is it that MemOk shows no error?

    The front panel fans connect to the motherboard too. They're working fine.
    Do I have to reseat all components and check again?
  4. i honestly don't know when my motherboard fried everything else worked but the funs that where plugged into the mothboard but in your case somethings work but others don't
    do you have a spare motherboard that you can borrow
  5. devilofdeaths said:
    i honestly don't know when my motherboard fried everything else worked but the funs that where plugged into the mothboard but in your case somethings work but others don't
    do you have a spare motherboard that you can borrow


    Nope... No spare mobos. :-( I'll reseat every component and ping you back.
    Thanks for the responses buddy.
  6. devilofdeaths said:
    i honestly don't know when my motherboard fried everything else worked but the funs that where plugged into the mothboard but in your case somethings work but others don't
    do you have a spare motherboard that you can borrow


    Nope... No spare mobos. :-( I'll reseat every component and ping you back.
    Thanks for the responses buddy.
Ask a new question

Read More

Homebuilt Systems