As Rock H110 Pro BTC not showing display

I have a problem with my H110 Pro BTC motherboard,

I had 6 RX570 cards on this mining motherboard running fine.

I powered down the motherboard (PSU still turned on but motherboard off) to swap risers in 2 slots. While I doing the riser swap the motherbord and CPU powered back on!! Since this happened I no longer get any video display from the motherboard DVI port or from a video card in the PCI16 slot.

No display whatsoever... no beeps, all that happens is CPU fan runs when I power on the motherboard.

What to do?

Please help

PS I have already tried disconnecting everything including video card, HDD, RAM etc etc

<<Removed by moderator>>
10 answers Last reply
More about rock h110 pro btc showing display reward fix
  1. No compensation necessary, we enjoy helping here. Have you tried clearing the CMOS yet?
  2. How to clear CMOS? remove battery? Im trying to find a CMOS jumper, I think i've found it... just trying to find manual..

    http://asrock.pc.cdn.bitgravity.com/Manual/H110%20Pro%20BTC+.pdf

    page 23

    OK i followed the instructions and shorted pin2/3 for 5 seconds... now what do I do? put it back to normal (pins 1/2) and power up?
  3. jpe1701 said:
    No compensation necessary, we enjoy helping here. Have you tried clearing the CMOS yet?


    see my reply and latest status below .. please help
  4. Yup just make sure you have unplugged the PSU and short the jumpers then put them back.The sure fired way is the battery though.
  5. i cleared the cmos by removing the battery and also using the cmos clearing jumper but still no signal from the onboard video :(. Any other ideas?
  6. You likely shorted some component while swapping risers. With all mining GPUs disconnected and using only the motherboard's integrated video, will the system work properly?
  7. Everything is disconnected and no signal from integrated DVI port. Any thing else to try?
  8. Start bread-boarding the system. With only the CPU (with heatsink) and one stick of memory, can you see anything (like the BIOS splash page)?

    If not, you likely damaged your motherboard beyond repair (my #1 suspect).
  9. COLGeek said:
    Start bread-boarding the system. With only the CPU (with heatsink) and one stick of memory, can you see anything (like the BIOS splash page)?

    If not, you likely damaged your motherboard beyond repair (my #1 suspect).


    Yeah I stripped it back to just CPU and still nothing. I think it's terminal. Time for RMA.
  10. Russell_42 said:
    COLGeek said:
    Start bread-boarding the system. With only the CPU (with heatsink) and one stick of memory, can you see anything (like the BIOS splash page)?

    If not, you likely damaged your motherboard beyond repair (my #1 suspect).


    Yeah I stripped it back to just CPU and still nothing. I think it's terminal. Time for RMA.


    What did you end up doing, I am having the same issue
Ask a new question

Read More

Displays Motherboards ASrock