My Gigabyte gtx 1050 ti, Keeps giving me black screen after using it for a little while

I have tried uninstalling and re-installing it with the newest Driver and the Oldest driver i could Find, this problem still happens no matter what i do, i have uninstalled the audio driver and the problem is still there.
Here is my Dump File:


Windows 8 Kernel Version 14393 MP (12 procs) Free x64
Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS
Built by: 14393.0.amd64fre.rs1_release.160715-1616
Machine Name:
Kernel base = 0xfffff802`09407000 PsLoadedModuleList = 0xfffff802`0970c060
Debug session time: Wed Nov 8 01:46:06.649 2017 (UTC - 5:00)
System Uptime: 0 days 2:09:58.309
*******************************************************************************
* *
* Bugcheck Analysis *
* *
*******************************************************************************

SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED_M (1000007e)
This is a very common bugcheck. Usually the exception address pinpoints
the driver/function that caused the problem. Always note this address
as well as the link date of the driver/image that contains this address.
Some common problems are exception code 0x80000003. This means a hard
coded breakpoint or assertion was hit, but this system was booted
/NODEBUG. This is not supposed to happen as developers should never have
hardcoded breakpoints in retail code, but ...
If this happens, make sure a debugger gets connected, and the
system is booted /DEBUG. This will let us see why this breakpoint is
happening.
Arguments:
Arg1: ffffffffc0000005, The exception code that was not handled
Arg2: fffff80e21bd7047, The address that the exception occurred at
Arg3: ffff840103c8d0b8, Exception Record Address
Arg4: ffff840103c8c8e0, Context Record Address

Debugging Details:
------------------

TRIAGER: Could not open triage file : e:\dump_analysis\program\triage\modclass.ini, error 2

EXCEPTION_CODE: (NTSTATUS) 0xc0000005 - The instruction at "0x%08lx" referenced memory at "0x%08lx". The memory could not be "%s".

FAULTING_IP:
CMUSBDAC+387047
fffff80e`21bd7047 488b4cc820 mov rcx,qword ptr [rax+rcx*8+20h]

EXCEPTION_RECORD: ffff840103c8d0b8 -- (.exr 0xffff840103c8d0b8)
ExceptionAddress: fffff80e21bd7047 (CMUSBDAC+0x0000000000387047)
ExceptionCode: c0000005 (Access violation)
ExceptionFlags: 00000000
NumberParameters: 2
Parameter[0]: 0000000000000000
Parameter[1]: 0000000000000020
Attempt to read from address 0000000000000020

CONTEXT: ffff840103c8c8e0 -- (.cxr 0xffff840103c8c8e0)
rax=0000000000000000 rbx=0000000000000028 rcx=0000000000000000
rdx=ffff840103c8d310 rsi=ffff9b06b4bd0628 rdi=ffff9b06b4bd0550
rip=fffff80e21bd7047 rsp=ffff840103c8d2f0 rbp=00000000c0000001
r8=0000000000000000 r9=0000000000000000 r10=40ac66cc4e0bfaf2
r11=ffff840103c8d3b8 r12=ffff9b06b4bd0628 r13=0000000000000000
r14=ffff9b06b4bd0560 r15=ffff9b06bb8c69c0
iopl=0 nv up ei pl zr na po nc
cs=0010 ss=0018 ds=002b es=002b fs=0053 gs=002b efl=00010246
CMUSBDAC+0x387047:
fffff80e`21bd7047 488b4cc820 mov rcx,qword ptr [rax+rcx*8+20h] ds:002b:00000000`00000020=????????????????
Resetting default scope

PROCESS_NAME: System

CURRENT_IRQL: 0

ERROR_CODE: (NTSTATUS) 0xc0000005 - The instruction at "0x%08lx" referenced memory at "0x%08lx". The memory could not be "%s".

EXCEPTION_PARAMETER1: 0000000000000000

EXCEPTION_PARAMETER2: 0000000000000020

READ_ADDRESS: unable to get nt!MmSpecialPoolStart
unable to get nt!MmSpecialPoolEnd
unable to get nt!MmPagedPoolEnd
unable to get nt!MmNonPagedPoolStart
unable to get nt!MmSizeOfNonPagedPoolInBytes
0000000000000020

FOLLOWUP_IP:
CMUSBDAC+387047
fffff80e`21bd7047 488b4cc820 mov rcx,qword ptr [rax+rcx*8+20h]

BUGCHECK_STR: AV

DEFAULT_BUCKET_ID: NULL_CLASS_PTR_DEREFERENCE

EXCEPTION_STR: 0x0

LAST_CONTROL_TRANSFER: from 0000000000000000 to fffff80e21bd7047

STACK_TEXT:
ffff8401`03c8d2f0 00000000`00000000 : fffff802`09895ad0 fffff802`09740440 00000000`00000000 00000000`00020028 : CMUSBDAC+0x387047


SYMBOL_STACK_INDEX: 0

SYMBOL_NAME: CMUSBDAC+387047

FOLLOWUP_NAME: MachineOwner


I use windows 10
Ryzen 5 1600
8x2Gb RaM
Motherboard: Asrock ab350m Pro

MODULE_NAME: CMUSBDAC

IMAGE_NAME: CMUSBDAC.sys

DEBUG_FLR_IMAGE_TIMESTAMP: 583d045f

STACK_COMMAND: .cxr 0xffff840103c8c8e0 ; kb

FAILURE_BUCKET_ID: X64_AV_CMUSBDAC+387047

BUCKET_ID: X64_AV_CMUSBDAC+387047

Followup: MachineOwner
---------
Reply to mulondar
1 answer Last reply
More about gigabyte gtx 1050 giving black screen
  1. What power supply brand and model do you have? Did you try a BIOS update on the motherboard? Try with one RAM stick at a time? Check temps?
    Reply to hang-the-9
Ask a new question Answer

Read More

Gtx Gigabyte