BIOS voltage numbers are censored for the 1st 1-2 sec when I go to OC tab

BIOS voltage numbers are censored for the 1st 1-2 sec when I go to OC tab
something like this but I only edited it on paint because i couldn't take a picture of it properly.




Is this some kind of a Faulty GPU or Motherboard?

SPECS:
Asus Prime B350-M A
CorsairV 2x 4GB RAM
Ryzen 5 1600
Asus GTX 1060 3 GB
240 GB Sandisk Plus SSD
520W Seasonic S12 something PSU

Can anyone help please?
Reply to spawn_langnaman
3 answers Last reply
More about bios voltage numbers censored 1st sec tab
  1. The UEFI software takes a bit of time while measuring the voltages. No worries.
    Reply to KahouAoki
  2. Thanks KahouAoki, forgot to mention that this did not happen before so I thought it's something i need to worry about. Just want to make sure everything is working as they should.
    Reply to spawn_langnaman
  3. MERGED QUESTION
    Question from spawn_langnaman : "Need some help"

    spawn_langnaman said:
    Just finished building my pc and this happened.

    Just installed Windows 10 and some drivers and I did restart my pc, after about 2 restarts....

    I Installed my GPU driver and suddenly my boot time slows down because the Asus logo appears once then blackscreen for 1 sec then re-appears again then i get to windows login screen.

    everything works fine except for this. I also noticed something about my BIOS voltage text, the numbers are blackened for the 1st 1 sec when I go to OC tab
    something like this but I only edited it on paint because i couldn't take a picture of it properly.



    Is this some kind of a Faulty GPU or Motherboard?

    SPECS:
    Asus Prime B350-M A
    CorsairV 2x 4GB RAM
    Ryzen 5 1600
    Asus GTX 1060 3 GB
    240 GB Sandisk Plus SSD
    520W Seasonic S12 something PSU

    Can anyone help please?


    Reply to ex_bubblehead
Ask a new question Answer

Read More

Go BIOS