BIOS (Gigabyte H110 MOBO) Problem With HDMI (No Post With CPU's Graphics Neither With GPU)

Hello,
I got Gigabyte H110M S2H. I am trying to open bios when I have connected my HDMI cable but with HDMI Bios doesn't post (pc is working perfect with HDMI) I tried after that a VGA cable and BIOS post and everything works but the picture quality isn't that good.
So the question is ... if I will buy a dvi to hdmi (I cant find a vga to hdmi) adapter and connect my hdmi to the adapter and then the hdmi in my screen will bios post (adapter costs around 3 euros ~)?
I not using CPU's graphics... I am using a saphire r7 260x oc 1gb !
cpu:i5 6600
Don't tell me ways in order to open bios with hdmi I have tried everything !
Reply to ChrisTsall99
18 answers Last reply
More about question bios compatibility hdmi dvi vga
  1. Simple question, are you connecting the hdmi cable to the motherboard (since you started your post talking about it) or are you connecting to your R7?
    Reply to Corwin65
  2. Corwin65 said:
    Simple question, are you connecting the hdmi cable to the motherboard (since you started your post talking about it) or are you connecting to your R7?


    its connected to r7 ( I have tried and the cpu graphics but nothing at all)
    Reply to ChrisTsall99
  3. What CPU are you using?

    Have you removed the battery for about 10 minutes to reset CMOS?

    Can't guarantee that the adapter will resolve your problem.
    Reply to Corwin65
  4. Corwin65 said:
    What CPU are you using?

    Have you removed the battery for about 10 minutes to reset CMOS?

    Can't guarantee that the adapter will resolve your problem.


    Yeap I have tried everything a guy from a store told me that my Bios doesn't support HDMI
    Reply to ChrisTsall99
  5. ChrisTsall99 said:
    Corwin65 said:
    What CPU are you using?

    Have you removed the battery for about 10 minutes to reset CMOS?

    Can't guarantee that the adapter will resolve your problem.


    Yeap I have tried everything a guy from a store told me that my Bios doesn't support HDMI


    According to their website, your motherboard does support HDMI.
    http://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H110M-S2H-rev-10#ov

    What CPU are you using? There might be an issue if you are using a Kabylake CPU.
    Reply to Corwin65
  6. Corwin65 said:
    ChrisTsall99 said:
    Corwin65 said:
    What CPU are you using?

    Have you removed the battery for about 10 minutes to reset CMOS?

    Can't guarantee that the adapter will resolve your problem.


    Yeap I have tried everything a guy from a store told me that my Bios doesn't support HDMI


    According to their website, your motherboard does support HDMI.
    http://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H110M-S2H-rev-10#ov


    Hmmm I don't really know I have tried everything but bios doesn't post with HDMI
    Reply to ChrisTsall99
  7. Use the VGA connection that works and update your BIOS.
    Reply to Corwin65
  8. So what's the CPU?
    Reply to Paul NZ
  9. Paul NZ said:
    So what's the CPU?


    i5 6600
    Reply to ChrisTsall99
  10. Corwin65 said:
    Use the VGA connection that works and update your BIOS.


    I got f4 version should I update it ?
    Reply to ChrisTsall99
  11. Corwin65 said:
    What CPU are you using?

    Have you removed the battery for about 10 minutes to reset CMOS?

    Can't guarantee that the adapter will resolve your problem.


    I am using i5 6600
    Reply to ChrisTsall99
  12. Paul NZ said:
    So what's the CPU?


    So what do you think
    Reply to ChrisTsall99
  13. Corwin65 said:
    Use the VGA connection that works and update your BIOS.


    So what do you think
    Reply to ChrisTsall99
  14. Hmm well the mobo supports the CPU.

    The R7 will disable the onboard video. So if youre trying to get HDMI to work on the onboard video it wont work
    Reply to Paul NZ
  15. Paul NZ said:
    Hmm well the mobo supports the CPU.

    The R7 will disable the onboard video. So if youre trying to get HDMI to work on the onboard video it wont work


    i already know that but thanks for your time ...even if i pull out the gpu and connect hdmi to motherboard bios doesnt post
    Reply to ChrisTsall99
  16. ChrisTsall99 said:
    Hello,
    I got Gigabyte H110M S2H. I am trying to open bios when I have connected my HDMI cable but with HDMI Bios doesn't post (pc is working perfect with HDMI) I tried after that a VGA cable and BIOS post and everything works but the picture quality isn't that good.
    So the question is ... if I will buy a dvi to hdmi (I cant find a vga to hdmi) adapter and connect my hdmi to the adapter and then the hdmi in my screen will bios post (adapter costs around 3 euros ~)?
    I not using CPU's graphics... I am using a saphire r7 260x oc 1gb !
    cpu:i5 6600
    Don't tell me ways in order to open bios with hdmi I have tried everything !


    Hi, any progress you find?
    Reply to mohammad.bagherani
  17. mohammad.bagherani said:
    ChrisTsall99 said:
    Hello,
    I got Gigabyte H110M S2H. I am trying to open bios when I have connected my HDMI cable but with HDMI Bios doesn't post (pc is working perfect with HDMI) I tried after that a VGA cable and BIOS post and everything works but the picture quality isn't that good.
    So the question is ... if I will buy a dvi to hdmi (I cant find a vga to hdmi) adapter and connect my hdmi to the adapter and then the hdmi in my screen will bios post (adapter costs around 3 euros ~)?
    I not using CPU's graphics... I am using a saphire r7 260x oc 1gb !
    cpu:i5 6600
    Don't tell me ways in order to open bios with hdmi I have tried everything !


    Hi, any progress you find?


    I bought a GTX 1050 Ti 4GB OC and now it works !
    Reply to ChrisTsall99
  18. I bought a GTX 1050 Ti 4GB OC and now it works !
    Reply to ChrisTsall99
Ask a new question Answer

Read More

BIOS Graphics Cards Gigabyte HDMI