Computer working slow after being cleaned and its 3 months old what is wrong?

I have a three month old pc and i cleaned it from dust and now its going all weird, i dont know what the problem is plz help me
8 answers Last reply
More about computer working slow cleaned months wrong
  1. How exactly did you clean it? Did you use canned air, a compressor or a vacuum? Did you remove anything like a side panel to get at the components?
  2. BadAsAl said:
    How exactly did you clean it? Did you use canned air, a compressor or a vacuum? Did you remove anything like a side panel to get at the components?


    I used canned air
  3. If this is a laptop then you probably blew in the side vents and maybe underneath. With the computer running, do you feel warm air coming from these vents?

    If it is a desktop, did you remove side panels when you cleaned?
  4. BadAsAl said:
    If this is a laptop then you probably blew in the side vents and maybe underneath. With the computer running, do you feel warm air coming from these vents?

    If it is a desktop, did you remove side panels when you cleaned?



    its a desktop and i removed the side pannel i was cleaning from and then cleaned the dust out with a small dusk cather
  5. With the side panel off and the computer running, do you see the fans spinning? There should be several and most of them should be spinning.

    Can you describe these weird things that are happening?
  6. BadAsAl said:
    With the side panel off and the computer running, do you see the fans spinning? There should be several and most of them should be spinning.

    Can you describe these weird things that are happening?

    At some point in gaming my game laggs like crazy and my pc is a good pc so idk y this is happening everything look ok till all the lag comes
  7. When you cleaned it, did you unplug anything from the back of the computer?
    I can only think of maybe the monitor being plugged back into the motherboard graphics and not the GPU...
  8. BadAsAl said:
    When you cleaned it, did you unplug anything from the back of the computer?
    I can only think of maybe the monitor being plugged back into the motherboard graphics and not the GPU...


    no i checked rn
Ask a new question

Read More

GPUs Computers RAM CPUs