Losing monitor signal

Hello people, i been playing for 2 o 3 months in my new computer without any problem until yesterday. I installed Diablo 3 and played it for a week but today out of the blue i my monitor lose it signal. I was still listening to in game sounds and music and the skype with my friends but no image on the monitor. I have the problem today.
In the past hour my brother was playing WoW and the computer restarted itself, after waiting a couple minutes he try to open battle net and again the monitor lose it signal.
Today is arround 30C/86F of temperature but i was checking the temperatures and they weren't that high.
I've played a couple of games more demanding that Diablo and WoW without problems.
Any ideas? is there any registry of this things on the sistem so i can check?

Specs:
Intel Core i5-6600K
Cooler Master Hyper 212 EVO
Mother Gigabyte Ga Z170m D3h Intel Z170 1151 Ddr4
Corsair Vengeance LPX 4GB (2 x 4GB) DDR4-2400 Memory
MSI GeForce GTX 970
SSD Samsung 250GB
Western Digital Caviar Blue 1TB
EVGA 600W 80+ Bronze
Corsair Carbide Spec-03

PD: Sorry for my bad english is not my native language
1 answer Last reply
More about losing monitor signal
  1. Little update (and bump) this monitor thing happened a couple time more and the computer restarted itselft when nobody was playing, i'm thinking its the PSU, is there any way i can check if its failing? i dont want to fry any components
Ask a new question

Read More

Diablo Computers World Of Warcraft Monitors Nvidia