New PC build won't display? Graphics card and back fan won't spin?

Hi, so I basically upgrade my pc with a new mobo, gpu, ssd, and more ram. So I assembled it all but it won't display The computer boots up, cpu fans starts and so does the front fan in my pc. However, the gpu tries to spin for a second then stops, then retires again in maybe 5 seconds, repeats itself. Also, the back fan won't spin either which is odd. The lights do show up, but I don't here any beep (if that's normal). I'm not entirely sure whats wrong. I think I have everything plugged in correctly. Here are my specs below.

EVGA GTX 970
Asus H97-PLUS HDMI, SATA 6Gb/s, USB 3.0 ATX DDR3 1600, LGA 1150 Motherboard
Intel i5-4690K
ARCTIC Freezer 7 Pro Rev 2 - 150 Watt Multicompatible Low Noise CPU Cooler for AMD and Intel Sockets
16 GB RAM
SSD and HDD
Corsair Enthusiast Series 650-Watt 80 Plus Bronze Certified Power Supply Compatible with Core i3, i5, i7 and platforms - TX650

Issues:
-gpu won't spin, only spins for one second, stops, repeat
-back exhaust fan won't spin or light up while the front one does
-no display
-mobo does not make any beep (if that's normal)


I will say, I did not uninstall the old drivers and my older build. I had an AMD cpu, AMD gpu and a different mobo. Could those be conflicting?
3 answers Last reply
More about build display graphics card back fan spin
  1. sounds like could be issues with PSU are fans connected from mobo or psu directly ?
  2. I found out, I didn't have one of the cables connected, the 4 slot cable.
  3. That was the CPU power connector.
Ask a new question

Read More

Graphics Cards Fan Motherboards Powersupply Displays