Help !!!!!! I just installed my new psu now when i boot up the pc it says No boot disk has been detected or the disk hasfailed

Help !!!!!! I just installed my new psu now when i boot up the pc it says No boot disk has been detected or the disk has failed have i plugged the cords in wrong? HELPPPP!!!!
9 answers Last reply
More about installed psu boot boot disk detected disk hasfailed
  1. yes u have messed up with the plugs and cords

    make sure you have correctly placed the power cable
    make sure you have properly placed the sata or ide cable both on the mobo and the disk in the correct sata/ide port
  2. Sanjay Srivastava said:
    yes u have messed up with the plugs and cords

    make sure you have correctly placed the power cable
    make sure you have properly placed the sata or ide cable both on the mobo and the disk in the correct sata/ide port


    KNOW ANYLINK TO SHOW ME WHERE THEY GO?
  3. you have a sata or and ide hdd ?
  4. Sanjay Srivastava said:
    you have a sata or and ide hdd ?


    Looks like sata and i cant find a 4 pin for my cpu only 6 pins
    i have a CX600M PSU and i dont need a direct power supply for my Geforce GTX 750 TI
  5. Sanjay Srivastava said:
    you have a sata or and ide hdd ?


    Bryson Scott said:
    Sanjay Srivastava said:
    you have a sata or and ide hdd ?


    Looks like sata and i cant find a 4 pin for my cpu only 6 pins
    i have a CX600M PSU and i dont need a direct power supply for my Geforce GTX 750 TI


    OMG ITS STILL SAYING IT!!!!

    DW THE GPU POWER SUPPLY SPLITS
  6. hmm i dont use skype

    i can rathe give you my email address

    srivastava1969@yahoo.co.in
Ask a new question

Read More

Boot Systems